Bel ons E-mail
 

Sinds 2007 werkt NDS Totaal vanuit Sprang-Capelle. De eerste jaren hielden wij ons bezig met deur- en toegangstechniek. Sinds een aantal jaren hoort ook koeltechniek tot onze bedrijfsactiviteiten. U kunt ons inschakelen voor het installeren, repareren en onderhouden van airco systemen van diverse merken. Daarnaast bieden wij een breed scala aan oplossingen op het gebied van deur- en toegangstechniek. Wij zijn een VCA en F-gassen gecertificeerd bedrijf. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in ons vaandel.

Niek Damen

NDS Totaal is opgericht door Niek Damen. Na een carrière bij defensie en diverse betrekkingen in loondienst kon hij zijn droom van een eigen bedrijf verwezenlijken. Dat bood hem de vrijheid om eigen wegen in te slaan en zich op technisch gebied te verbreden. Aanvankelijk ging hij bij NDS Totaal meet- en regeltechniek combineren met toegangstechniek. Na een aantal jaren kwam hij ook met koeltechniek in aanraking. Dat daagde hem opnieuw uit. Na een algemene opleiding koeltechniek is hij certificaten voor zijn bedrijf gaan halen. Noodzakelijk, want voor veel werkzaamheden in de koeltechniek gelden strenge eisen waaraan een installatiebedrijf moet voldoen. Hij heeft nu persoonlijk een STEK-certificering. Voor NDS Totaal heeft hij een bedrijfscertificering via Bureau Veritas. Daarmee voldoet zijn bedrijf aan alle wettelijke eisen om aan airco systemen te mogen werken.

De pijlers van NDS Totaal

Kwaliteit en veiligheid zijn de pijlers van NDS Totaal. Gereedschappen zoals pompen en meters worden daarom jaarlijks gecontroleerd en gekalibreerd. Van nieuwe ontwikkelingen en wetgeving op zijn vakgebied houdt Niek zich op de hoogte door publicaties te volgen in de Staatscourant en via InfoMil, het kenniscentrum van Rijkswaterstaat. Bureau Veritas voert daarnaast elk jaar een audit uit en controleert zo of NDS Totaal nog aan alle wettelijke voorwaarden voldoet.

NDS Totaal
Tinus v/d Sijdestraat 11a
5161 CD Sprang-Capelle


06 - 42 32 06 19

keurmerk fgassen