Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website www.ndstotaal.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel NDS totaal zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen  wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. NDS Totaal garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. NDS Totaal wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van NDS Totaal staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door NDS Totaal niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s)berusten bij NDS Totaal. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NDS Totaal. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement van NDS Totaal.

  • Vorige week zijn bij ons drie airco’s met drie buitenunits geïnstalleerd door Niek en “zijn mannen”. Niek kwam vooraf met een heel duidelijke uitleg en een goed onderbouwd deskundig advies over het soort airco en de benodigde capaciteit. Hierin werd ook de beste plaatsing voor de buitenunits meegenomen. Het team van NDS meet zorgvuldig na waar bestaande leidingen lopen. De leidingen en bedradingen worden ook heel mooi weggewerkt. Alle afspraken worden keurig nagekomen. Er wordt heel netjes gewerkt en opgeruimd. Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen NDS Totaal van harte aan.
  • Via een neef van ons die heel goede ervaring met NDS had nam ik contact op met Niek de eigenaar. Werd netjes later terug gebeld om een afspraak te maken voor een offerte te maken. Hij gaf ons heel goed uitleg over hoe we de 2 airco's ( woonkamer plus slaapkamer) en de buitenunit moesten plaatsen. Paar dagen later de offerte gekregen waar we mee akkoord gingen. Niek nam weer contact met ons op wanneer het plaatsen van de airco's zou plaats vinden. Zoals afgesproken was Niek en zijn collega op tijd, gingen meteen aan de slag. Airco op de slaapkamer plaatsen was zo gebeurd. In de woonkamer ging ook op begin alles naar wens, maar toen bleek toch bij het boren van een gat een latei te zitten. Dus het werd geen 15 minuten maar 2 uur voor ze het gat naar buiten hadden geboord. Daarna ging het gelukkig volgens plan. Toen ze klaar waren met het plaatsen van de airco's en de buitenunit kregen we goede uitleg over hoe het allemaal werkt. Dat wil zeggen over de afstandbediening en afstand via een app op de telefoon. Alles heel netjes opgeruimd. Afgelopen dagen al gebruikt gemaakt van de airco in de woonkamer i.v.m. het koude weer lekker warme lucht laten blazen. Gisteren de faktuur binnen gekregen en de prijs die we hadden afgesproken in de offerte klopte precies. De 2 uur die ze extra hadden moeten maken met het gat boren zijn niet berekend, zoals Niek zei de eene keer zit het mee en de andere keer zit het tegen..Dus met andere woorden zijn wij zeer tevreden over alles en wij zullen ze als ze het vragen aan ons NDS Totaal zeker bij iedereen aanbevelen. Kees en Mirjam Coomans
  • Eind maart 2024 een airco laten installeren op zolder door NDS Totaal. Eigenaar Niek komt persoonlijk langs en denkt goed mee voor de beste en mooiste oplossing. Heldere offerte zonder verrassingen. En de uitvoering was heel goed en netjes. In het werk nog een wijziging toegepast zonder meerkosten die het resultaat nog fraaier maakte, ondanks dat het meer werk voor NDS was. Van harte aanbevolen!