Merkt u dat uw airco installatie niet meer goed functioneert en denkt u dat een reparatie nodig is? NDS Totaal komt bij u langs om uw aircosysteem vakkundig en snel te repareren. Wij zijn werkzaam in de regio’s Tilburg, Den Bosch en Breda. Een tijdige airco reparatie is belangrijk om onveilige situaties en onnodig energieverbruik te voorkomen. Snelle airco reparatie garandeert bovendien dat u het comfort van uw airco installatie niet lang hoeft te missen.

airco reparatie waalwijkAirco reparatie of een storing?


Functioneert uw airconditioning niet meer, dan kan airco reparatie nodig zijn. Maar mogelijk is uw airco niet defect en is er iets anders aan de hand. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor het aircosysteem niet functioneert. U kunt zelf een aantal dingen controleren voordat u ons belt. Check of het display op uw aircosysteem een melding geeft. Wordt er een melding weergegeven, dan duidt dat meestal op een storing. In de gebruiksaanwijzing van uw airco staat beschreven wat de melding betekent. In veel gevallen kunt u het probleem dan zelf oplossen. Geeft uw aircosysteem geen melding weer, dan is er waarschijnlijk sprake van een defect. Neem dan contact op met NDS Totaal. Wij voeren de airco reparatie snel en volgens de wettelijke voorschriften voor u uit.

Airco reparatie is werk voor de vakman

Airco reparaties zijn altijd werk voor de vakman. Ze moeten worden uitgevoerd met een minimale kans op emissie van koudemiddel. Daarom is het belangrijk om bij de meeste airco reparaties de installatie te ledigen. Na de reparatie moet de airco dan worden bijgevuld met koudemiddel en opnieuw worden gevacumeerd. Voor het werken met koudemiddel gelden strenge wettelijke voorschriften. Alleen gecertificeerde personen en bedrijven mogen met koudemiddel werken. NDS Totaal beschikt over alle noodzakelijke certificeringen verstrekt door Bureau Veritas en stichting STEK. Er wordt ook exact bijgehouden wat NDS Totaal aan koudemiddel inkoopt en wat er gebruikt wordt. Die balans moet altijd kloppen zodat er niets in het milieu belandt.

  • Vorige week zijn bij ons drie airco’s met drie buitenunits geïnstalleerd door Niek en “zijn mannen”. Niek kwam vooraf met een heel duidelijke uitleg en een goed onderbouwd deskundig advies over het soort airco en de benodigde capaciteit. Hierin werd ook de beste plaatsing voor de buitenunits meegenomen. Het team van NDS meet zorgvuldig na waar bestaande leidingen lopen. De leidingen en bedradingen worden ook heel mooi weggewerkt. Alle afspraken worden keurig nagekomen. Er wordt heel netjes gewerkt en opgeruimd. Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen NDS Totaal van harte aan.
  • Via een neef van ons die heel goede ervaring met NDS had nam ik contact op met Niek de eigenaar. Werd netjes later terug gebeld om een afspraak te maken voor een offerte te maken. Hij gaf ons heel goed uitleg over hoe we de 2 airco's ( woonkamer plus slaapkamer) en de buitenunit moesten plaatsen. Paar dagen later de offerte gekregen waar we mee akkoord gingen. Niek nam weer contact met ons op wanneer het plaatsen van de airco's zou plaats vinden. Zoals afgesproken was Niek en zijn collega op tijd, gingen meteen aan de slag. Airco op de slaapkamer plaatsen was zo gebeurd. In de woonkamer ging ook op begin alles naar wens, maar toen bleek toch bij het boren van een gat een latei te zitten. Dus het werd geen 15 minuten maar 2 uur voor ze het gat naar buiten hadden geboord. Daarna ging het gelukkig volgens plan. Toen ze klaar waren met het plaatsen van de airco's en de buitenunit kregen we goede uitleg over hoe het allemaal werkt. Dat wil zeggen over de afstandbediening en afstand via een app op de telefoon. Alles heel netjes opgeruimd. Afgelopen dagen al gebruikt gemaakt van de airco in de woonkamer i.v.m. het koude weer lekker warme lucht laten blazen. Gisteren de faktuur binnen gekregen en de prijs die we hadden afgesproken in de offerte klopte precies. De 2 uur die ze extra hadden moeten maken met het gat boren zijn niet berekend, zoals Niek zei de eene keer zit het mee en de andere keer zit het tegen..Dus met andere woorden zijn wij zeer tevreden over alles en wij zullen ze als ze het vragen aan ons NDS Totaal zeker bij iedereen aanbevelen. Kees en Mirjam Coomans
  • Eind maart 2024 een airco laten installeren op zolder door NDS Totaal. Eigenaar Niek komt persoonlijk langs en denkt goed mee voor de beste en mooiste oplossing. Heldere offerte zonder verrassingen. En de uitvoering was heel goed en netjes. In het werk nog een wijziging toegepast zonder meerkosten die het resultaat nog fraaier maakte, ondanks dat het meer werk voor NDS was. Van harte aanbevolen!

Neem contact met ons op voor airco reparatie

NDS Totaal repareert uw airco vakkundig en volgens alle voorschriften en eisen. Neem contact met ons op voor een offerte of voor meer informatie over ons dienstenpakket.

Neem contact met ons op