Bel ons E-mail
 

Een veilige en goed werkende airco installatie draagt bij aan een comfortabele leef- of werkomgeving. Wilt u een airco installatie laten plaatsen? Bij NDS Totaal bent u aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd airco specialist en plaatsen complete airco installaties bij particulieren en bedrijven . Ons werkgebied bestrijkt de regio’s Tilburg, Den Bosch en Breda.

Het hele jaar comfort

airco installatie waalwijkNDS Totaal levert en installeert airconditioning systemen die het hele jaar door comfort bieden. Vaak wordt een airco systeem geplaatst om te koelen en stofdeeltjes uit de lucht te filteren. Maar wij plaatsen ook systemen die naast koelen kunnen verwarmen. Dit zijn zogenaamde splitunits die zijn uitgerust met een warmtepomp. Vooral in het voor- en najaar is dit type airco ideaal om snel de koude uit een ruimte te halen. Met een airco installatie heeft u altijd een aangenaam binnenklimaat. In huis voelt dat prettig en comfortabel. En in een bedrijfsruimte kunt u zich beter concentreren waardoor uw werkprestatie toeneemt.

Veiligheid en milieu

airco reparatie waalwijkDe wet- en regelgeving rond airco installaties wordt steeds strenger. Dat heeft te maken met nationale en internationale afspraken. Zo zijn in het protocol van Kyoto en in het protocol van Montreal verregaande maatregelen vastgelegd om het milieu te beschermen. Die maatregelen moeten de opwarming van de aarde en afbraak van de ozonlaag terugdringen. De Nederlandse overheid controleert en handhaaft de wetten en regels intensief. Elke eigenaar of beheerder van een airco installatie draagt zelf de verantwoording als het fout gaat. Bijvoorbeeld wanneer uit de airco koudemiddel lekt door onvakkundige installatie of door slecht onderhoud. Daarom is het belangrijk dat een aircosysteem wordt geïnstalleerd en onderhouden door een vakkundig installateur die werkt volgens alle voorschriften en eisen.

NDS Totaal, gecertificeerd airco specialist

NDS Totaal plaatst aircosystemen van Coolmark. Dit is een gerenommeerde leverancier die kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen leveren. Onder andere het merk Mitsubishi Heavy Industries.

De installatie van een systeem wordt door ons altijd veilig, duurzaam en volgens alle wettelijke eisen uitgevoerd. De volgende certificeringen staan daarvoor garant:

airco installatie sprang capelleF-gassen zijn gefluoreerde broeikasgassen die schadelijk zijn voor mens en milieu. Ze worden gebruikt als koudemiddel in airco installaties. Het werken met f-gassen is aan strikte regels gebonden. In de BRL 200 is vastgelegd aan welke eisen een persoon moet voldoen om het certificaat f-gassen voor personen te verkrijgen. In de BRL 100 staat aan welke eisen een bedrijf moet voldoen voor het verkrijgen van het certificaat f-gassen voor ondernemingen. Het bezit van dit certificaat is wettelijk verplicht voor elk bedrijf dat werkzaamheden verricht voor een opdrachtgever.

NDS Totaal bezit beide certificaten. Dat garandeert opdrachtgevers dat NDS Totaal over actuele vakkennis beschikt en hoogwaardige materialen, meetinstrumenten en gereedschappen gebruikt. Bureau Veritas controleert bovendien jaarlijks of NDS Totaal nog aan alle voorwaarden voldoet.

  • Half december onze airco laten plaatsen door NDS Totaal op onze bovenverdieping. De buitenunit geplaatst op ons schuine dak tussen woning en garage. Voorafgaand aan de plaatsing duidelijke offerte (na huisbezoek) en het bekijken van de beste optie voor installatie. Afspraken die nagekomen worden, snelle en nette installatie en zeer vriendelijk en duidelijk in de communicatie ! Samengevat een fijn kwalitatief bedrijf om je Airco door te laten plaatsen. John van Mook
  • Zijn thuis langsgekomen voor advies. Na opstellen offerte was alles direct duidelijk. Duidelijke communicatie. Op de dag van installatie kwamen met 3 personen aan, werkte zeer georganiseerd en nauwkeurig. Erg strakke afwerking bij plafondlijsten en leidingen. Goede uitleg over de airco's/warmtepompen gekregen. Na afloop alles erg netjes achtergelaten. Niek en team zijn zeker aan te raden!
  • Gisteren weer een topervaring gehad met NDS-totaal. Vanaf het aanvragen van de offerte tot het monteren van het systeem wordt je vriendelijk te woord gestaan, en worden dingen duidelijk uitgelegd. Achteraf wordt alles netjes opgeruimd, een dikke aanrader.

Schakel ons in voor een vakkundige installatie

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte op een veilige en duurzame manier verkoelen of verwarmen? Schakel NDS Totaal in voor de installatie van uw aircosysteem. Wij garanderen u een vakkundig geïnstalleerd systeem dat aan alle eisen voldoet.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag alles over onze airco systemen en ons dienstenpakket.

Neem contact met ons op

NDS Totaal
Tinus v/d Sijdestraat 11a
5161 CD Sprang-Capelle


06 - 42 32 06 19

 

keurmerk fgassen