Bel ons E-mail
 

Met automatische deuren en draaipoorten ontstaat een veilige en functionele in- en uitgang met veel gebruiksgemak. NDS Totaal biedt voor deur- en poortautomatisering een compleet programma aan producten. Wij leveren en plaatsen aandrijvingen, besturingen en toebehoren voor deuren, hekken, draaipoorten en slagbomen. Voor oplossingen op het gebied van toegangstechniek kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht.

Een investering in veiligheid en gebruiksgemak

Automatische deuren en poorten maken het dagelijks gebruik ervan een stuk eenvoudiger. Naast een breed scala aan aandrijvingen voor een veilige en comfortabele bediening is het mogelijk om tal van extra’s te installeren. Daarmee worden de veiligheid en het gebruiksgemak nog verder vergroot. Denk bijvoorbeeld aan meldzuilen, automatische verlichting, geïntegreerde loopwielen, overklimbeveiligingen, vluchtsluitingen en deurdrangers. Alle onze producten voor automatische deuren, hekken, draaipoorten en slagboomsystemen zijn voorzien van een noodbedieningssysteem. Hiermee kan de deur of poort handmatig geopend of gesloten worden. Bijvoorbeeld in geval van een stroomstoring.

Montage en plaatsing

Het installeren van automatische deuren en andere toegangsoplossingen vraagt om een goede voorbereiding. De volgende zaken zijn van belang:

  • Het type deur, poort of slagboom
  • De grootte en het gewicht
  • De situatie ter plaatse

Door dit goed in kaart te brengen kunnen wij u de beste oplossing adviseren. Een keuze voor de juiste motor en andere componenten is namelijk essentieel voor een goede werking en een lange levensduur. Overweegt u de aanschaf van automatische deuren of van andere oplossingen op het gebied van toegangstechniek, maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden en om u te adviseren.

NDS Totaal
Tinus v/d Sijdestraat 11a
5161 CD Sprang-Capelle


06 - 42 32 06 19

keurmerk fgassen