Bel ons E-mail
 

Sectionale garagedeuren draaien niet naar buiten. Dat is een belangrijk voordeel ten opzichte van kanteldeuren. De ruimte voor uw garage kunt u daardoor volledig benutten. Heeft u een korte oprit, dan is dat erg handig. Sectionale garagedeuren hebben een deurblad dat is opgebouwd uit afzonderlijke panelen. Wanneer u de deur opent, worden het gehele deurblad vlak onder het garageplafond in een stevige looprail opgeborgen.

Sectionale garagedeuren met exclusieve uitstraling

NDS Totaal biedt een keuze uit een zeer uitgebreid scala aan paneelvarianten. U kunt kiezen uit talloze motieven. Hiermee geeft u uw woning een exclusieve en unieke uitstraling. Iedere deur wordt volgens de specificaties van de klant geleverd. Alle garagedeuren zijn voorzien van een sterk deurblad met een isolerende hardschuim vulling en afdichtingsprofielen langs de gehele deuromtrek.

Kwaliteit en veiligheid

Sectionaaldeuren van NDS Totaal voldoen aan strenge veiligheidseisen. Ze zijn voorzien van panelen met een vingerknelbeveiliging, veerbreukbeveiligingen en componenten zoals noodontkoppeling, geruisloze tandriem en gepatenteerde optilbeveiliging. De besturing kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Ook kunnen we de besturing voorzien van mogelijkheden als soft start & soft stop, instelbare snelheid, automatisch sluiten, obstakeldetectie en terugtrekfunctie. Door ons kwaliteitssysteem en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om hoogwaardige sectionaaldeuren in topkwaliteit te leveren.

 Zijdeuren en loopdeuren

U kunt uw garage voorzien van een zijdeur in dezelfde uitvoering als de garagedeur. Esthetisch is dat fraai omdat de zijdeur dan één geheel vormt met de garagedeur. Daarnaast is het ook nog eens erg praktisch. Wilt u bijvoorbeeld vlug wat tuingereedschap of fietsen uit de garage halen, dan hoeft u niet de hele garagedeur te openen. Wilt u een extra deur, maar is er geen ruimte voor een zijdeur? Een loopdeur kan dan een oplossing zijn. Een loopdeur wordt aangebracht in de garagedeur. Loopdeuren zijn met een lage of hoge drempel leverbaar.

NDS Totaal
Tinus v/d Sijdestraat 11a
5161 CD Sprang-Capelle


06 - 42 32 06 19

keurmerk fgassen