Bel ons E-mail
 

Roldeuren worden vooral toegepast als brandwering. Bijvoorbeeld in ruimtes waar brand- of explosiegevaar een risico is. Daarnaast zijn er diverse andere toepassingen. Snelloopdeuren worden ook snelroldeuren of snelsluitdeuren genoemd. Ook snelloopdeuren zijn er voor diverse toepassingen. Onder andere voor koel- en vriesruimtes, cleanrooms en afdelingen waar met voedingsmiddelen wordt gewerkt.  

Roldeuren voor brandwering en andere toepassingen

Onze brandwerende roldeuren voldoen aan de strengste eisen ten aanzien van brandvertragendheid. Ze bieden een betrouwbare oplossing voor de meest voorkomende vuurbelastingssituaties. Ze kunnen onder meer worden toegepast bij:

  • compartimentering van grote hallen en bedrijfsgebouwen
  • op locaties met brandgevaarlijke en milieubedreigende stoffen
  • bij explosiegevaarlijke omstandigheden
  • ter voorkoming van insluitingsgevaar

Behalve voor brandwering plaatsen wij ook roldeuren voor andere toepassingen. Bijvoorbeeld om toegangen en winkelpuien veilig af te sluiten. De roldeuren die wij met dit doel plaatsen, bestaan uit robuuste op elkaar afgestemde systeemcomponenten. Ze hebben een roldeurpantser uit staal. Dankzij de speciale vormgeving van het profiel laten ze zich toch extreem klein oprollen.

Snelloopdeuren voor industrie en utiliteit

Snelloopdeuren kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Ze zorgen voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor de verbetering van de luchtkwaliteit en voor energiebesparing in geacclimatiseerde ruimtes. De hoge openingssnelheid en snelle sluiting beperken het warmteverlies en tocht op de werkvloer aanzienlijk. Snelloopdeuren kunnen eenvoudig met sectionaaldeuren of roldeuren gecombineerd worden. Zo heeft u overdag een deur die razendsnel opengaat en in de nacht een goed afgesloten sectionaaldeur of roldeur.

NDS Totaal
Tinus v/d Sijdestraat 11a
5161 CD Sprang-Capelle


06 - 42 32 06 19

keurmerk fgassen